LOVE OF LESBIAN

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LOVE OF LESBIAN
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimarts, 15 d´agost
22.30 h.

Immersos en una gira que ja es pot qualificar d´històrica, Love of Lesbian fan volar el seu encisador i triomfant Poeta Halley fins a Sant Feliu de Guíxols. A pocs mesos vista de celebrar 20 anys d´història, el quintet capitanejat per Santi Balmes no deixa de sumar adeptes amb un disc que ha tingut recompensa en els Grammy llatins, els Premis Enderrock i Los 40 Music Awards i que, un any després de la seva publicació, continua instal·lat a la llista dels més venuts a tot l´Estat. 

Després d´exhaurir localitats en escenaris de tota mena i ser rebuts com a súper herois a l´Amèrica llatina, els 
lesbianosdesembarquen a la Porta Ferrada amb un rock poètic i emocional que ha marcat a fons més d´una generació. Us serà impossible no cantar els seus himnes.  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar