AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | SARAH CHANG & CUARTET GERHARD

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

SARAH CHANG & CUARTET GERHARD

DATA

Dijous, 17 d´agost

LLOC

Església del Monestir (St. Feliu de Guíxols), 22.30 h.

PREU

Des de 50 €

VÍDEO

Sarah Chang va començar a estudiar violí a l’edat de quatre anys amb Dorothy DeLay; va debutar, amb vuit, acompanyada de la Filharmònica de Nova York; i, després d’haver actuat amb els directors i les orquestres més significatives del planeta, és considerada com una de les estrelles amb més talent de la música clàssica actual. Inclosa, quan no havia fet encara 30 anys, en una llista de les 20 dones més influents de l’any elaborada pel setmanari Newsweek, aquesta violinista nord-americana d’origen coreà ha guanyat  premis de tot tipus, ha actuat en els escenaris amb més solera i ha gravat discos tan aclamats com el que, l’any 2009, va dedicar a Les Quatre Estacions de Vivaldi. És, precisament, aquest cèlebre conjunt de quatre concerts per a violí, escrit l’any 1723, el que Chang interpretarà a Porta Ferrada acompanyada del cada vegada més espectacular Quartet Gerhard, una de les formacions de cambra més cohesionades i amb més projecció del país.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

sarahchang.com

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS