AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | ALBERT CIRERA & TRES TAMBORS
Suite Salada

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ALBERT CIRERA & TRES TAMBORS

DATA

Dissabte, 21 d´octubre

LLOC

Luz de Gas, 20:30 h.

PREU

Des de 15 €

VÍDEO

El saxofonista català establert a Lisboa Albert Cirera ha publicat recentment un dels grans discos del jazz recent (no exagerem). Ho ha fet amb un quartet que anomena Tres Tambors, amb Marco Mezquida com a pianista, i l’ha titulat Suite Salada. «És el meu quartet més líric», ens explica el mateix Cirera. «La suite és una peça d´una hora de durada, que va passant per temes, interludis, impros, paisatges…» Amb Mezquida al piano, Marco Lokihari al contrabaix i Òscar Domènech a la bateria, Cirera explora un univers líric i punyent, que combina moments de tensió corprenedora amb moments de pura tendresa musical. Una obra original que té totes les condicions per resistir el pas del temps. «Una sacsejada d’emocions, d’imatges, de records. Un bàlsam, un llac blau entre muntanyes escarpades», escriu amb emoció Francina Cirera sobre l’obra del seu germà petit en les notes del disc. «Un petit viatge», el defineix ell mateix. Un viatge immens, afegim nosaltres.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Albert Cirera, saxo tenor
Marco Mezquida, piano
Marko Lohikari, contrabaix
Òscar Domènech, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS