AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | MAP
Retrato de Artista: Marco Mezquida

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MAP

DATA

Dissabte, 28 d´octubre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

MAP, trio marcat per la insubornable energia, llibertat i interacció de les seves parts, és el projecte segurament més extravertit del pianista menorquí Marco Mezquida, protagonista d’aquesta edició del festival amb els cinc concerts que conformen el Retrat d’Artista que li dediquem. Jugant amb les inicials del seu cognom i les del saxofonista Ernesto Aurignac i el bateria Ramon Prats (i també amb les moltes possibilitats que ofereix un mapa), el triumvirat s’ha revelat com una de les sensacions jazzístiques més emocionants del país amb un gran disc autoeditat l’any 2016 i uns directes que, tal com ja vam comprovar l’any passat a Sant Cugat, s’enlairen cap a uns nivells altíssims de creativitat. Mezquida (Maó, 1987), Aurignac (Màlaga, 1982) i Prats (Banyoles, 1979) són MAP, tres valents de la improvisació lliure entregats en cos i ànima a una aventura sense límits. Amb novetats a més a més respecte a l’any passat, amb una presència més destacada de l’electrònica. MAP: cartografia pura del talent.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Marco Mezquida, piano
Ernesto Aurignac, saxo alt
Ramon Prats, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS