AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | MIGUEL ZENÓN QUARTET
Típico

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MIGUEL ZENÓN QUARTET

DATA

Dilluns, 6 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

28 €

VÍDEO

Miguel Zenón, un dels saxofonistes més innovadors de la seva generació, torna a visitar-nos al capdavant del seu quartet. Candidat uns quants cops als Grammy, fundador del selecte SF JAZZ Collective i a les ordres, en diverses aventures, de Charlie Haden, Fred Hersch, Bobby Hutcherson i Steve Coleman, entre d’altres, el saxofonista porto-riqueny aprofundeix en el seu desè treball en l’ADN d’una banda que es va començar a engendrar fa ja quasi 20 anys i amb la qual ha assolit uns nivells de complexitat musical dignes de figurar a les enciclopèdies. «Mentre escrivia la música pensava en el que aquest grup significava per a mi i en com podia desenvolupar el llenguatge que ens identifica», explica aquest saxofonista que ha deixat petjada en la comesa, sempre complexa més enllà dels tòpics, de fondre jazz amb folklore llatinoamericà. Zenón i el seu quartet: ara, íntims i típicos. Per sempre, llegendaris. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 
 

Miguel Zenón, saxo alt
Luis Perdomo, piano
Hans Glawischnig, contrabaix
Henry Cole, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS