ESTOPA
Festival de Cap Roig

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ESTOPA
Diumenge 30 de juliol
22.00 h.
Des de 60 €

EL DUET MÉS PREMIAT DE LA MÚSICA ESPANYOLA

Estopa han iniciat un emocionant viatge musical amb el seu nou disc, Rumba a lo desconocido, que han produït ells mateixos i que han fet en equip amb Rafa Sardina, guanyador de 12 Grammy, i Cheche Alara, també guanyador de Premis Grammy. El seu nou disc ha estat gravat als Estopa Estudios de Barcelona, mesclat per Rafa Sardina i masteritzat per Gavin Lurssen a Los Angeles. Si s’hagués de definir amb una sola paraula el so d’aquest nou disc, s’hauria d’inventar, i ells ja ho han fet. Aquest any la rumba-rock d’Estopa inundarà els Jardins de Cap Roig.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar