AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | LOGAN RICHARDSON

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LOGAN RICHARDSON

DATA

Dijous, 19 d´octubre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

28 €

VÍDEO

Shift, tercer disc com a líder de Logan Richardson, reafirma aquest saxofonista nascut i criat a la llegendària Kansas City (i actualment resident a París) com un dels valors que s´ha de tenir cada vegada més en compte del jazz contemporani, tal com vam comprovar l’any passat en directe gràcies a la seva poderosa col·laboració amb Christian Scott. Membre, entre d’altres projectes, dels Equality de Nasheet Waits i del col·lectiu Next, supergrup compartit amb alguns dels músics amb més talent del moment, Richardson crida l’atenció per les seves composicions plenes d’enginy (a Shift hi ha deu peces originals i una sola versió... ¡de Bruno Mars!) i per un discurs amb escapades cap al free jazz però nodrit d’un ric fons melòdic. Pat Metheny i Jason Moran, aliats seus a Shift, són membres il·lustres de la seva legió de fans. Debut d’impacte al festival.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Logan Richardson, saxo alt
Igor Osypov, guitarra
Paco Charlin, contrabaix
Stephane Adsuar, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS