AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | LOGAN RICHARDSON

LOGAN RICHARDSON

DATA

Dijous, 19 d´octubre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

28 €

VÍDEO

Shift, tercer disc com a líder de Logan Richardson, reafirma aquest saxofonista nascut i criat a la llegendària Kansas City (i actualment resident a París) com un dels valors que s´ha de tenir cada vegada més en compte del jazz contemporani, tal com vam comprovar l’any passat en directe gràcies a la seva poderosa col·laboració amb Christian Scott. Membre, entre d’altres projectes, dels Equality de Nasheet Waits i del col·lectiu Next, supergrup compartit amb alguns dels músics amb més talent del moment, Richardson crida l’atenció per les seves composicions plenes d’enginy (a Shift hi ha deu peces originals i una sola versió... ¡de Bruno Mars!) i per un discurs amb escapades cap al free jazz però nodrit d’un ric fons melòdic. Pat Metheny i Jason Moran, aliats seus a Shift, són membres il·lustres de la seva legió de fans. Debut d’impacte al festival.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS