AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | FRED HERSCH TRIO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

FRED HERSCH TRIO

DATA

Dimarts, 14 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

33 €

VÍDEO

En el jazz el que importa més és la individualitat, no pas l’adhesió a un concepte estàndard d’excel·lència. Les diferències són molt importants. I més que una càrrega, això és un avantatge», escriu el pianista Fred Hersch al seu llibre de memòries, Good Things Happen Slowly, que s’acaba de publicar. Hersch és, sens dubte, una de les figures indiscutibles del jazz contemporani i un artista que ha estat una influència enorme per més d’una generació de jazzistes. Per tercera vegada al festival, aquesta vegada Hersch arriba finalment a trio (el 2012 problemes amb els aeroports van convertir el seu concert anunciat a trio en un solo memorable). Mestre del contrapunt, conreador d’un inimitable lirisme que li permet passar dels seus originals punyents a la gran tradició dels estàndards, al capdavant del seu trio Hersch ens promet que les coses bones passaran, una vegada més, a poc a poc. Ho repetim, per si de cas no hem estat prou clars: estem parlant d´un dels grans mestres del piano avui, i no solament del jazz. Estem parlant, ras i curt, d´un gegant.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Fred Hersch, piano
John Hébert, contrabaix
Eric McPherson, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS