MARCO MEZQUIDA: ELS SOMNIS DE RAVEL

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MARCO MEZQUIDA: ELS SOMNIS DE RAVEL
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 16 de novembre
21 h.
18 €
Abonament disponible

El Retrat d´Artista que dediquem a Marco Mezquida no podia oblidar-se de la singular aproximació que el pianista menorquí, acompanyat del violoncel·lista Martín Meléndez i el percussionista Aleix Tobías, fa a l´imaginari del compositor francès Maurice Ravel (1875-1937). Estrenada el febrer del 2016 al mateix Auditori i cristal·litzada, finalment, en format CD, la recreació onírica de l´obra de l´autor del Bolero per part de Mezquida inclou perfums de música contemporània, improvisacions d´alta volada i groove bullent. Ma mère l´Oye, Le tombeau de Couperin i Pavana per una infanta difunta, entre d´altres joies, amb ritmes i colors tan atrevits com inaudits. Jazz, Ravel i Mezquida: afinitats electives que fan somiar.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Marco Mezquida, piano
Martín Meléndez, violoncel
Aleix Tobías, percussions

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar