DAVID MENGUAL SLOW QUARTET AMB CARME CANELA
Extraña Alegría de Vivir

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DAVID MENGUAL SLOW QUARTET AMB CARME CANELA
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimarts, 7 de novembre
20.30 h.
12 €

 En l’edició de fa quatre anys, el compositor i contrabaixista David Mengual, inesgotable corredor defons del jazz a casa nostra, ens va deixar bocabadats en la presentació en societat del Slow Quartet, un projecte de diàlegs reposats compartit amb tres dels sidemen més talentosos i generosos del país. El quartet lent de Mengual, sòlid contrapunt a la seva exuberant i aplaudida Free Spirits Big Band, eixampla ara horitzons amb Extraña alegría de vivir, un projecte centrat en el poemari que l’italià Sandro Penna (1906-1977) va escriure l’any 1956 i que Mengual, ben coneixedor de la profunda musicalitat d’aquests poemes, completa amb versos d´un dels grans poetes catalans contemporanis: Màrius Sampere. Una aventura de gran lirisme a la qual s’hi suma també Carme Canela, amb una sensibilitat en plena sintonia amb la poesia de Penna, i que reafirma David Mengual com un dels músics més inquiets i creatius de l´escena actual.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

David Mengual, contrabaix
Miguel Villar, saxos tenor i soprano
Dani Pérez, guitarra
Oriol Roca, bateria
Carme Canela, veu

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar