AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | HIROMI DUET FT. EDMAR CASTAÑEDA

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

HIROMI DUET FT. EDMAR CASTAÑEDA

DATA

Dimecres, 18 d´octubre

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

La pianista japonesa Hiromi va debutar l’any passat al capdavant del seu espectacular Trio Project, i se’n va anar de Barcelona deixant la nostra audiència ben bocabadada. Aleshores ja havia començat l’aventura d’aquest duo amb un músic tan singular com ella, l’arpista colombià Edmar Castañeda. Una combinació piano-arpa que ha aplegat dos músics que no tenen cap mena de por de moure’s per territoris desconeguts, de vegades al caire de l’abisme, i de disfrutar com ningú a l’escenari amb les seves improvisacions, sovint plenes d’humor i de fantasia. Dos músics que ens oferiran una nit plena de contrastos, des de la tendresa i els aires folklòrics fins a la pirotècnia musical ben entesa, gràcies a una connexió plena d’electricitat i de passió que ja s’ha traduït en un primer disc espectacular, Live in Montreal. «La primera vegada que vaig sentir l’Edmar tocant només vaig poder dir ‘uau!’», explica la mateixa Hiromi. «Doncs ara el que vull és que quan l’escolteu tots vosaltres també digueu, com jo, ‘uau!’.» Uau!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Hiromi, piano
Edmar Castañeda, arpa

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS