AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | JULIA HOLTER
(Solo on Grand Piano)

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

JULIA HOLTER

DATA

Dimecres, 29 de novembre

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 20 €

VÍDEO

 

És una de les veus més aclamades de la seva generació, i la seva presència en les llistes del millor de cada any que confecciona la premsa especialitzada és constant d’ençà que l’any 2011 va debutar amb un desconcertant i deliciós treball inspirat en l’obra d’Eurípides, sí, el gran poeta tràgic grec. Intrigant, sofisticada i fascinant, Julia Holter s’ha reivindicat des del primer dia com una d´aquelles artistes a les quals cap comparació fa justícia. Nascuda l’any 1984 a Califòrnia i llicenciada en composició musical a la Universitat de Michigan, Holter ha desplegat en cinc discos (l’últim dels quals, In The Same Room, gravat en directe amb la seva banda habitual en un estudi de Londres) un pop d’exquisides inflexions vocals i ressonàncies pròpies de la clàssica o l’electrònica que, inqüestionablement, deixarà empremta. Debuta al festival en solitari al piano. ¿Preparats per l’encanteri?

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS