AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | STICK MEN
Tony Levin-Pat Mastelotto-Markus Reuter

STICK MEN

DATA

Dijous, 29 de març

LLOC

Bikini, 21 h.

PREU

25 €

VÍDEO

Tony Levin i Pat Mastelotto, que han estat la base rítmica de King Crimson durant dècades, uneixen esforços amb Markus Reuter en el potent trio d´instrumentistes Stick Men, una banda de rock progressiu que és molt més que la mera suma dels seus components. Levin toca el Chapman Stick, un instrument molt més versàtil que un baix o una guitarra i que dóna nom al grup; Reuter toca una touch guitar dissenyada especialment per ell, que també cobreix un gran espectre de sons i de textures, i Pat Mastelotto combina la seva bateria amb un kit electrònic que multiplica la seva paleta sonora. Virtuosisme màxim per presentar en directe les peces del seu últim treball de progressiu dens i poderós Prog noir (2016). 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Tony Levin - Baix
Pat Mastelotto - Bateria 
Markus Reuter - Guitarra

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS