AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | G3 ft. JOE SATRIANI, JOHN PETRUCCI (Dream Theater) & ULI JON ROTH

G3 ft. JOE SATRIANI, JOHN PETRUCCI (Dream Theater) & ULI JON ROTH

DATA

Dissabte, 7 d´abril

LLOC

Auditori del Fòrum, 20.30 h.

PREU

Des de 35 €

FOTOS

El mag de la guitarra Joe Satriani ressucita el seu G3 Tour, on acostuma a convidar grans virtuosos del rock. En aquesta ocasió, el geni de les sis cordes arriba a Barcelona amb uns escuders d´alçada: l´acompanyaran John Petrucci de Dream Theater i Uli Jon Roth dels Scorpions, en un concert que farà les delícies de tots aquells que creuen en la capacitat infinita de la guitarra elèctrica per crear onades de vertigen i al·lucinants mons de fantasia. La gira servirà per presentar el setzè àlbum en solitari de Satriani, titulat What happens next (2018), amb dotze noves peces firmades per un dels instrumentistes més influents del hard rock i que compta amb la col·laboració de Glenn Hughes i Chad Smith.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS