AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | JUANITO MAKANDÉ

JUANITO MAKANDÉ

DATA

Divendres, 25 de maig

LLOC

Sant Jordi Club, 21.30 h.

PREU

18€

VÍDEO

Amb discos com Sueña (2006), Las canciones que escribí mientras volaba (2014) i Muerte a los pájaros negros (2015), Juanito Makandé s´ha convertit en un dels grans noms del flamenc fusió dels últims anys. Ara ja toca nou treball en solitari i per això el cantant i compositor de La Línea de la Concepción, Cádiz, ha començat a presentar noves cançons gravades als estudis Abbey Road de Londres com Entre mi casa y la luna. Com ell mateix ha explicat: “si l´ànima es pogués tallar a trossos, sens dubte aquestes cançons que estan en el camí són aquests trossos”. Prepareu-vos per viure en directe la música Makandé, sempre poètica, amb l´ànima de Camarón sempre present, i el funk i el jazz com a aliat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

juanitomakande.com

DOCUMENTS ADJUNTS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS