BOB DYLAN
& His Band

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

BOB DYLAN
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
VEURE PROGRAMACIÓ
30 i 31 de març
21 h.
Des de 75 €

Res no seria igual en la música popular si no hagués existit Bob Dylan. Des que va impactar l´imaginari col·lectiu amb cançons emblema com Blowin´ in the windMasters of war o The times are a-changing fins a la seva obsessió amb els clàssics del gran cançoner nord-americà, ha passat més de mig segle i pel camí ha construït un immens repertori recollit en 38 àlbums d´estudi, ha influït de forma determinant en l´evolució de la música rock i les seves lletres han edificat un imaginari tan ric que li han fet merèixer el premi Nobel de Literatura. Ara, la seva Never Ending Tour, que no s´atura des de 1988, farà dues nits al Liceu per presentar la meravella que és Triplicate (2017), un disc triple en que repassa de forma magistral i amb la seva banda trenta grans estàndards de la música nord-americana. 

Important: Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar