AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | ANA TIJOUX
presenta Roja y Negro

ANA TIJOUX

DATA

Dimecres, 18 d´abril

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

La cantant francesa d´origen xilè és una de les raperes més reconegudes en llengua espanyola, però ha fet un gir de 360 graus en el seu últim projecte, Roja y negro: canciones de amor y desamor. Es tracta d´un repertori basat en les cançons llatinoamericanes que van influir-la en la seva joventut i en el qual l´acompanyen dos grans guitarristes i col·laboradors seus des de fa anys, Raimundo Santander i Ramiro Duran. De Violeta Parra a Victor Jara, passant per Chico Buarque i Simón Díaz i afegint-hi mitja dotzena de composicions pròpies, Tijoux ens submergeix a l´essència acústica i despullada dels sentiments més íntims, que alhora ens connecten amb les arrels de l´autora de 1977.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS