AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | MIQUEL VILELLA

MIQUEL VILELLA

DATA

Divendres, 27 d´abril

LLOC

BARTS Club, 21.30 h.

PREU

12 €

VÍDEO

L´ex The Mighty Fools Miquel Vilella és un virtuós del power pop. Després de mostrar les seves credencials compositives amb l´únic treball de la banda, You´re so god to me (2011), el músic reusenc va decidir fer un autèntic salt mortal creatiu: el de mostrar-se en solitari amb un treball doble i bilingüe Després del món / Farewell, dear Towermen (2014), que va ser la seva carta de presentació com a Miquel Vilella. Com bon amant dels reptes, el cantant i compositor se´n va marcar un de nou per al seu segon treball en solitari, La línia màgica (2017), fer un disc sobre l´amor. I la jugada li ha sortit rodona, perquè les noves cançons són també són una èpica declaració d´amor al pop entès com a aquella forma de cançó intensa i melòdica que aspira a la perfecció.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

miquelvilella.com

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS