AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | JOAN QUERALT & THE SEASICKS

JOAN QUERALT & THE SEASICKS

DATA

Divendres, 4 de maig

LLOC

BARTS Club, 21.30 h.

PREU

12 €

VÍDEO

El folk, el blues i el rock són la matèria prima amb què treballa Joan Queralt, un músic amb una gran capacitat expressiva, tant a la guitarra com la veu. La brillantor de les seves composicions i les seves interpretacions li han valgut comparacions amb artistes de l´alçada de Jeff Buckley, Ben Howard i Elliott Smith, és a dir, mites de la cançó que han conjugat intensitat i delicadesa amb resultats màgics. Després de I miss the waves (2013) i Welcome home (2015), Queralt es va unir a The Seasicks per gravar conjuntament Time made of sand (2017) i ara prepara el que serà el seu nou llançament per la primavera del 2018, és a dir, les noves cançons que tindrem el gust de sentir en directe al Guitar BCN.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS