AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | WIM MERTENS

WIM MERTENS

DATA

Dimecres, 14 de març

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

El reconegut compositor, pianista i guitarrista belga Wim Mertens arriba al Guitar BCN amb un ambiciós nou projecte. Es tracta de trilogia de música-ficció Cran aux oeufs (2017), que presenta en formació de trio i que explora la triple connexió entre la música, la poesia i la veritat. En la primera part, Charaktersketch, se situa a l´Europa actual i en qüestiona el seu paper com a portadora de valors. La segona part, What are we, locks, to do?, representa el desè disc de Mertens per a piano sol i veu i està ambientat en l´Egipte de la reina Berenice II. I, finalment, en la tercera, Dust of thruths, se situa en la batalla d´Accio, entre August i Cleopatra. D´Europa a Roma i Egipte: música que us farà viatjar en el temps.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS