AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | NORA NORMAN

NORA NORMAN

DATA

Dissabte, 12 de maig

LLOC

Sidecar, 21 h.

PREU

Des de 14 €

VÍDEO

El nom de Nora Norman es va obrint pas en l´univers del neo soul amb pas ferm i segur. Les seves primeres cançons, pujades al seu canal de Youtube sense cap mena de pretensió, li van obrir les portes del món professional i de la publicació del seu primer EP homònim l´any 2016, amb cinc temes que mostraven un potencial extraordinari. A partir d´aleshores ha actuat en alguns dels millors festivals, ha obert concerts per a Gloria Gaynor i Seal i s´ha fet un nom en les jam sessions de Madrid fins al punt de tenir-ne una al seu nom. El seu ascens sembla imparable i el 2018 serà el seu any, perquè veurà la publicació del seu primer llarga durada. No us perdeu l´ocasió de veure-la de prop, perquè Nora Norman està cridada a actuar en escenaris més grans.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS