KAREN SOUZA
Velvet Vault Tour

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

KAREN SOUZA
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimecres, 4 d´abril
21 h.
Des de 20 €

La veu greu i sensual de la magnètica Karen Souza es va fer cèlebre gràcies a les seves versions en clau jazz de grans clàssics del pop i del rock com Creep de Radiohead, Personal Jesus de Depeche Mode o fins i tot el Get lucky de Daft Punk i el Billie Jean de Michael Jackson. Souza, que no es va iniciar en el jazz sinó en la música house, va descobrir el seu talent innat per aquest gènere quan la van convidar a participar al primer disc de la sèrie Jazz & 80´s, però des d´aleshores també ha gravat composicions pròpies i standards de jazz. Al seu nou treball, Velvet vault (2017) la cantant argentina combina totes dues coses i a més també afegeix algunes magnífiques versions molt conegudes pel gran públic d´artistes com 10cc, Elton John, The Cure i Lou Reed.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Karen Souza, veu
Jaume Vilaseca, piano
Dick Them, contrabaix
Ramón Díaz, bateria

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar