AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2018

TheProject | CONCERTS | LUCY ROSE

LUCY ROSE

DATA

Dijous, 3 de maig

LLOC

BARTS Club, 21.30 h.

PREU

18 €

VÍDEO

Hi ha molt poques veus actuals que es puguin comparar amb la de Joni Mitchell, però la de Lucy Rose posseeix la màgia i el magnetisme de la cantautora d´Alberta, aquell constant moure´s entre la bellesa melòdica més cristal·lina i certa estranyesa en l´ambient que fa que les seves cançons escapin de la obvietat i es converteixin en irresistibles. Rose va néixer a Warwickshire, Anglaterra, fa gairebé trenta anys i es va iniciar com a corista de Bombay Bicycle Club amb només 18 anys. El 2012 va debutar en solitari amb Like I used to i va causar tanta impressió que l´any següent ja va ser telonera d´Elton John a Hyde Park. Something´s changing (2017) és el seu tercer disc d´estudi, que ja ha estat qualificat com el seu millor treball. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS