LOVE THE 90s

LOVE THE 90s
Dissabte, 6 d´octubre
Palau Sant Jordi
19.30 h.
Des de 25 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Barcelona viurà el proper 6 d´octubre la seva nit més remember gràcies al concert Love the 90 ´s, que reunirà al Palau Sant Jordi a diversos dels millors artistes nacionals i internacionals del dance dels 90.

Per l´escenari de Love the 90 ´s passaran artistes internacionals com Haddaway, Double You, 2 Unlimited, Alexia, Paradisio, Ice MC, Alice DJ i Twenty 4 Seven, mentre que la representació nacional anirà a càrrec de Marian Dacal, Just Luis, Paco Pil , Ku Minerva i Spanic!. Tots ells recordaran els seus grans hits, convertint novament al Palau Sant Jordi en una gran discoteca.

No faltaran tampoc dos dels grans vaixells insígnia del festival: el conegut locutor Fernandisco, qui exercirà de presentador del concert, i The Jumper Brothers, que seran els responsables de l´animació del mateix amb el seu dj set.

>VEURE CARTELL

ENTRADES JA A LA VENDA

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar