JAZZ & FOOD

JAZZ & FOOD
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dissabte, 29 de setembre
Moll de la Fusta
11 h.
Accés lliure

PROGRAMACIÓ

11.00 - 12.00 h. DOMINO SWING SEPTET 
12.30 - 13.45 h. THE RAMBLERS SEPTET 
14.15 - 15.30 h. DROP COLLECTIVE
16.00-  17.15 h. TONIA RICHARDSON & LESSUS    
17.45 - 19.00 h. THE BLACK BARBIES 
19.30 - 21.00 h. THE OTIS REDDING SHOW  
21.30 - 23.00 h. CHE SUDAKA 

JAZZ I GASTRONOMIA, AMICS PER SEMPRE. 

Cuina i sabors del món. Cuines viatgeres.
Porchetta by Ivan Danessi. Entrepans d’autèntica porchetta de porc italiana.
Dos Boludos. Argentina: la cuina del foc i de la carn. Només per carnívors.
Corazón de Agave. Cuina mexicana; arrels indígenes, ingredients ancestrals.
Café Racer. Pizzes originals, cuina italiana i global.
Warike Project. Perú: fusió de cultures, productes originals, sabors sorprenents.
Trucktoria di Asti. La cuina de la “Mamma” : pasta, mozzarella i mandonguilles.
La Cachapera. Cachapas i altres especialitats de Venezuela.
Indifood. Hotdogs: el menjar de carrer per excel·lència.
Olympus. Grècia:essència mediterrània, gastronomia mil·lenària. 

Menjar de carrer, cuina d’autor
La Pulponeta. Una proposta única: la cuina del peix i el pop.
Fileteando. Ecoburgers  de vedella amb productes ecològics.
Kula. Menjar de carrer i d’autor.
Somkebox. Cuina i fum per preparar excel·lents Pulled beef i hamburgueses.
Mandonga. Meatballsde carn i vegetarianes sobre rodes.
Canalla Urban Food. Entrepans d’autor, en un dels foodtrucks de referència a la ciutat.
Laufer. Hamburgueses i botifarres de la Plana de Vic. 

Univers sucre, pels amants del dolç
Rocambolesc. Bons gelats i molta imaginació. Una gelateria única al món.
Chök, chocolate kitchen. Només apte per amants de la xocolata i el dolç.
María una crep. Creps preparades amb ingredients artesans i naturals.


Per segon any consecutiu, el nostre Jazz & Food, la inauguració informal del festival de jazz, torna al Moll de la Fusta. En la part gastronòmica, cuina d’arrels, des de l’Argentina i Mèxic fins al Japó i Itàlia, passant naturalment per la cuina de casa nostra i gelats tres estrelles gràcies a la presència de Rocambolesc. En la part musical, com sempre el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l’escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, entenent en un sentit ampli el concepte jazz i totes les músiques afins. Com l’any passat, serà una marató melòmana de 12 hores en la qual escoltarem swing, blues d’arrel i aires d´americana, jazz jove que s’inspira en el reggae i l´ska, funk amb DO Barcelona, jazz amb molt de rhythm & blues, un homenatge espectacular al Rei del Soul Otis Redding, i música mestissa i universal amb arrels sud-americanes. Una oferta pensada per obrir al màxim el ventall estilístic, per ballar i per celebrar la vida, que estem de festa: ¡ja portem 50 edicions!

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar