AARON PARKS & LITTLE BIG

AARON PARKS & LITTLE BIG
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 8 de novembre
21 h.
Des de 30 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Hem vist Aaron Parks al capdavant del seu trio (quan va presentar al festival, el 2009, el seu indispensable disc Invisible Cinema) o com a membre de diverses formacions liderades per altres músics, i el pianista de Seattle sempre ha estat garantia de música evocadora i atmosfèrica. Torna al festival amb una proposta d’estrena a Barcelona, una banda anomenada Little Big, que ell mateix defineix com una continuació d’Invisible Cinema accentuant la força de les melodies, una rítmica punyent i una manera de tocar «immersiva» a l’hora d’explicar històries. L´acompanyen músics que van més enllà del jazz per abraçar estils pròxims com l’electrònica, R&B, indie pop, country alternatiu i molts altres, tot amb la idea de crear un món propi en què flueixi una música especial, només pròpia de Little Big. Si Invisible Cinema us va seduir com a nosaltres, Little Big ens torna a un record de la infantesa de Parks que ell mateix va confessar en un documental: «Amb 9 o 10 anys em vaig acostar al piano. Volia imitar el so d’una tempesta, els llamps, els trons.»

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Aaron Parks, piano
Greg Tuohey, guitarra
DJ Ginyard, baix elèctric
Tommy Crane, bateria

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar