HAROLD LÓPEZ-NUSSA TRIO

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

HAROLD LÓPEZ-NUSSA TRIO
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Divendres, 2 de novembre
21 h.
Des de 27 €
COMPRAR ENTRADES (>>)
Abonament disponible

El 2008 vam fer debutar a Barcelona Harold López-Nussa, a qui llavors vam qualificar con una de les estrelles més poderoses del nou jazz cubà. Era el festival que van inaugurar Bebo i Chucho Valdés amb el seu duo. 10 anys després, López-Nussa torna al festival amb nou disc, Un día cualquiera, i el seu concert entra en un abonament de tres concerts (juntament amb els de Chucho Valdés i Pepe Rivero-Javier Colina) que porta el nom del seu admirat Bebo Valdés, a qui dedica l´evocadora peça Una tarde cualquiera en París. El pianisme de Harold López-Nussa, avui amb 35 anys, conserva l’energia i la vitalitat de fa 10 anys, però ha polit encara més el seu discurs amb un fraseig delicadíssim i una atenció a l’espai que omple la seva música de calma expectant. Repertori original, versions del gran Ernesto Lecuona, descargas, boleros com Contigo en la distancia, que tantes vegades va tocar acompanyant Omara Portuondo («ella em va ensenyar com posar tota la teva passió, tota la teva existència, en una sola cançó», confessa el pianista de l’Havana)… No, no és un día cualquiera si escoltes Harold López-Nussa al capdavant del seu trio, que completen el seu germà Ruy a la bateria i el contrabaixista Gastón Joya, per molts anys membre dels Afro-Cuban Messengers de Chucho Valdés. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

Harold López-Nussa, piano
Gastón Joya, contrabaix
Ruy López-Nussa, bateria

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar