THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 15 de novembre
21 h.
Des de 18 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

A còpia d’esforç, talent i entusiasme, The Gramophone Allstars Big Band, projecte liderat per l’empordanès Genís Bou, s’ha convertit en una de les apostes més segures del país per comandar una festa perfecta de soul, jazz i ritmes jamaicans. Amb la incommensurable Judit Neddermann com a cantant, les espectaculars germanes Sey als cors i joves talents de l’escena jazzística catalana com Lluc Casares, Vic Moliner i Adrià Plana entre els seus faristols, la inflamada big band s’estrena al festival amb Maraca Soul, una immersió en ritmes caribenys com el calypso i el boogaloo. Reverenciaran Stevie Wonder, Harry Belafonte, Ray Barretto, Slackers, Skatalites i Nina Simone i se’ns emportaran de viatge per Detroit, Kingston, Nova Orleans i l’Spanish Harlem. Perles de música negra amb els voluptuosos, inconfusibles i aplaudits arranjaments de Genís Bou. Prepara’t per ballar!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey, veus
Genís Bou i Pau Vidal, saxo tenor i flauta
Lluc Casares saxo alt i soprano
Pere Miró saxo baríton
Pep Garau, Andrés Tosti i Pep Tarradas, trompeta i flugelhorn
Albert Costa i Sidru Palmada trombó
Adrià Plana, guitarra
Eloi Escudé piano i teclats
Vic Moliner baix i contrabaix
Aleix Bou bateria
Xoan Sánchez percussió

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar