MONGOLIA SOBRE HIELO

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

MONGOLIA SOBRE HIELO
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 5 de juliol
19.30 h.
14 €

Dramatúrgia: Darío Adanti i Edu Galán

Interpretat per: Darío Adanti i Edu Galán

Companyia: Mongolia

Sinopsi:

En aquest espectacle els creadors de la revista Mongòlia es veuen obligats a finançar la revista amb un circ sobre gel. Un circ on la crisi de la premsa amb el poder polític i econòmic, la dreta i l´esquerra ideològica, els nacionalismes, el neoliberalisme, la globalització, el bullying, el fanatisme o la religió, seran les grans atraccions. Tot amb la mirada satírica de la Revista Mongòlia.

Després de més de 25.000 espectadors i girar per tot Espanya amb "Mongolia, el musical", Darío Adanti i Edu Galán estrenen al Singlot Festival´18 aquest nou espectacle.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar