PIERIS

PIERIS
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Divendres, 23 de novembre
21 h.
25€
COMPRAR ENTRADES (>>)

La capacitat i determinació del pianista menorquí Marco Mezquida per assumir tota mena de reptes es torna a posar de manifest amb el trio Pieris, un projecte que va causar sensació en la seva estrena l’any passat a Copenhaguen i que acaba de veure publicat el seu primer treball, Pieris. Una aventura de nord a sud assumible únicament per les ments més lliures del jazz i que Mezquida comparteix amb la que, possiblement, sigui la base rítmica més sòlida de Dinamarca: el bateria Martin Andersen i el contrabaixista Jesper Bodilsen, coprotagonista ara fa uns anys al festival d’un altre trio d’alta volada, aleshores amb Stefano Bollani al piano. Creieu-nos, doncs, si us diem que el trio Pieris figura entre les grans gestes recents del jazz europeu. La bellesa de les seves composicions, salpebrada amb versions com ara el tango Nostalgias i el cèlebre bolero Piensa en mí, us entusiasmaran, esperem, tant com a nosaltres. En resum, un diàleg exquisit, en la millor tradició del format de trio piano, contrabaix i bateria.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Marco Mezquida, piano
Jesper Bodilsen, contrabaix
Martin Andersen, bateria
Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar