KIKI MORENTE
Albayzín

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

KIKI MORENTE
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimecres, 28 de novembre
21 h.
Des de 22 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Es diu Kiki Morente i pel seu disc de debut ha escollit com a títol el nom del seu barri, l’Albayzín. Forma part, és clar, de la reialesa del flamenc: fill del gran Enrique Morente i germà petit de Soleá i Estrella, que a més ha coproduït amb ell el disc. El vam conèixer quan acompanyava de gira el seu pare, gairebé adolescent, i era fàcil preveure que amb aquella gegantina universitat flamenca sempre a disposició Kiki Morente aniria molt lluny. Ho confirma amb Albayzín, disc esplèndid en què recupera palos i sonoritats que tant agradaven al seu pare (bulerías, tangos, fandangos, soleás, sevillanas, polos i tarantos) i que confirma que el cognom Morente, investigadors de la tradició però també oberts a noves aventures, continuarà sent font de plaer flamenc durant el segle XXI. Kiki és sens dubte Morente pata negra, amb tot el que això significa. Un honor tancar amb ell la nostra sèrie flamenca De Cajón!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Kiki Morente, veu
David Carmona, guitarra
Pedro “Popo” Gabarre, percussió

 

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar