CHICUELO
Uña y carne

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

CHICUELO
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
VEURE PROGRAMACIÓ
Divendres, 30 de novembre
21 h.
18 €

Onze anys després de Diapasón, el seu segon i últim disc com a solista, Chicuelo estrena Uña y carne, un recull de vuit buleríastangos, guajiras, rumbas, sevillanas, tanguillos i rondeñas que el referma com un dels guitarristes més destacats de l’escena flamenca i, també, com un compositor més que remarcable. Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, José Mercé i El Cigala han deixat entendre que és el guitarrista que tot cantaor voldria tenir; una bulería seva, No te puedo encontrar, peça central de la pel·lícula Blancanieves, es va endur un Goya a la millor cançó original, i col·laboracions amb músics com ara Sanjosex i Marco Mezquida (quin concertàs que van oferir plegats l’any passat al nostre festival!) el projecten com un artista sense límits, pors ni prejudicis. Ben tornat a casa nostra, maestro!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Juan Gómez Chicuelo, guitarra
Mónica Navarro Chicuela, cante
Carlos Caro, violí
Carlos Sarduy, trompeta
Javi Martin, baix elèctric
Paco de Mode, percussió
Web de l´artista
Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar