CHASSOL

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

CHASSOL
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Diumenge, 28 d´octubre
20.30 h.
15 €

Incisives col·laboracions amb l’astre del rhythm & blues modern Frank Ocean i també amb estrelles franceses del pop com Sébastien Tellier i Phoenix han convertit el pianista i cantant Christophe Chassol en un d’aquells talents a qui ningú vol perdre de vista. La creació de l’ultrascore (una tècnica que conjuga música, imatges i sons de la vida real) l’han projectat com un inconformista audiovisual. I la seva forma d’experimentar amb sons de l´Índia, Nova Orleans i l´illa caribenya de la Martinica, d’on prové la seva família, han posat en relleu una interessant manera d’entendre el jazz i la música en general. En el marc del cicle Sit Back de L’Auditori i amb la implicació, també, del Festival de Cinema Documental Musical In-Edit, Chassol presenta la música (i les imatges) d’Indiamore, un viatge per les ciutats índies de Calcuta i Benarés farcit d’ambients, músiques i sonoritats. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Chassol, veu, piano, electrònica
Mathieu Edward, bateria

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar