EL SENTIDO DEL HUMOR
Dos tontos y yo

EL SENTIDO DEL HUMOR
30 i 31 de març
Consultar
Des de 25 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

¡2 NOVES FUNCIONS!
31/03 - 17 i 20 h.
30/03 - 18.30 i 21.30 h.

Florentino Fernández, José Mota i Santiago Segura s´uneixen en l´espectacle El sentido del humor: Dos tontos y yo, una oportunitat única de veure a aquestes figures juntes per primera vegada.

La idea de l´espectacle és clara, tres grans còmics es reuneixen sobre un escenari per analitzar, des del seu peculiar punt de vista, El Sentido Del Humor. En no haver pogut congregar amb aquesta trista premissa a tres grans còmics, s´ha contractat a Flo, Mota i Segura, també coneguts en certs sectors del públic com ´la vieja del visillo´, Krispin Klander i Torrente.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Flo
José Mota
Santago Segura

Documents Adjunts
TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar