LA MALINCHE QUINTETO
Hija de la Tierra

LA MALINCHE QUINTETO
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
VEURE PROGRAMACIÓ
Divendres, 7 de desembre
20.30 h.
Des de 12 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Honorant, amb el seu pseudònim, la sempre controvertida figura de la indígena que va fer d’intèrpret, consellera i amant d´Hernán Cortés, La Malinche porta anys sorprenent amb la seva mescla de rancheras, boleros, cúmbia i –per què no?– rumba catalana. Portadora, segons afirma, de la veu ancestral de Mèxic, ha firmat la banda sonora del thriller The Evil That Men Do, de Ramon Térmens (2015), i es declara influïda per Totó la Momposina, Cesária Évora, Liliana Felipe i Susana Baca. Una veu tel·lúrica de lluita i tradició.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

La Malinche, veu
Pep Lladó, piano
Aran Tapias, guitarra elèctrica
Rubén Carmona, bateria
Ariá Miralles, baix

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar