JAVIER ÁLVAREZ

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

JAVIER ÁLVAREZ
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 28 de febrer
21 h.
20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Javier Álvarez no només va ser un dels principals renovadors de la cançó d’autor que van revolucionar el panorama espanyol dels anys 90, sinó que també en va ser un dels més agosarats. Després de triomfar amb el seu debut homònim –Javier Álvarez, un sorprenent supervendes de l’any 1995–, el seu amor pel risc i l’experimentació el van dur a desafiar seriosament l’etiqueta de cantautor, amb una gran ambició per cercar sempre el camí més inesperat, i d’aquí que el reivindiquin músics de generacions més joves com The New Raemon. Set discos més tard i amb 25 anys de carrera a l’esquena, Álvarez torna amb 10, un treball que el retorna a l’actualitat i amb el qual trepitjarà de nou els escenaris.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar