VÍCTOR MANUEL
Presenta Casi nada está en su sitio

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

VÍCTOR MANUEL
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 4 d´abril
21.30 h.
Des de 15 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

Deu anys feia que Víctor Manuel no publicava un disc amb cançons noves! Doncs bé, ha arribat el moment i Casi nada está en su sitio (2018) ja és una realitat que el de Mieres presentarà en directe al Palau de la Música. La continuació de No hay nada mejor que escribir una canción (2008) és fruit de la febre creativa més intensa –explica ell mateix– que mai havia tingut. Cançons com Allá arriba en el norte canten sobre la seva terra, Astúries, però tampoc s’oblida del seu component social i polític a peces com Nos están preguntando o Que se vengan todos. Una preciosa oportunitat de veure un Víctor Manuel tan il·lusionat per presentar les seves noves creacions com –també explica ell mateix– quan els seus fills donaven els seus primers passos. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar