ELEFANTES
La primera luz del día

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

ELEFANTES
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
VEURE PROGRAMACIÓ
Divendres, 5 d´abril
21 h.
Des de 20 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

L’elegància i la riquesa de matisos de les cançons d’Elefantes no estan a l’abast de qualsevol banda de rock. El grup liderat per Shuarma fa més de dues dècades que transita per un camí únic, creat per ells mateixos, sempre fidels a una estètica personal i intransferible que fa casar a la perfecció les emocions a flor de pell de les seves lletres amb l’energia del seu rock tocat per la brisa mediterrània. Ara, amb el seu sisè disc La primera luz del día (2018), han destilat el millor d’ells mateixos, com si la seva missió fos la recerca d’allò més essencial de la seva música, allò que acaba tocant amb tanta delicadesa l’ànima dels espectadors. I és que Elefantes són com els bons vins, es fan millors a cada disc, a cada gira, a cada any que passa.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Shuarma, veu principal i guitarra
Hugo Toscano, guitarra
Jordi Galera, bateria
Julio Cascán, baix

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar