LUISA SOBRAL

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

LUISA SOBRAL
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 11 d´abril
21.00 h.
Des de 22 euros
COMPRAR ENTRADES (>>)

Després de gravar amb Joe Henry i d´haver treballat amb músics tan prestigiosos com Marc Ribot, Luísa Sobral ha confiat en Raul Fernàndez Refree (Sílvia Pérez Cruz, Rosalía) pel seu cinquè disc, Rosa (2018), que a més de veu i guitarra inclou delicats arranjaments de vent. No és una decisió qualsevol, sinó un moviment que denota la maduresa i l´afició pel risc d´una de les artistes portugueses més importants del moment, com a cantant però també com a compositora, ja que la seva peça Amar pelos dois, interpretada pel seu germà Salvador Sobral, va dur Portugal a guanyar per primera vegada el festival d´Eurovisió. Amb Refree, Luísa Sobral ha fet el seu treball més personal, que portarà al Guitar BCN amb una nova formació.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar