ITACA BAND

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

ITACA BAND
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
VEURE PROGRAMACIÓ
Dissabte, 11 de maig
21.00 h.
12 € ant. / 15 € taq.
COMPRAR ENTRADES (>>)

Autèntics referents de la música mestissa, Itaca Band converteix els seus directes en festes huracanades on no hi ha ni un instant per al repòs. Himnes com TemerarioAhora y aquí o la més recent Com si no hi hagués demà s’encomanen amb una increïble facilitat: són cançons que no es poden deixar de ballar ni de corejar. Bones lletres en castellà i en català, ritmes d’arrel jamaicana, tempos accelerats i l’empenta robusta i vigoritzant dels vents-metalls no deixen alternativa: als concerts dels de Montcada i Reixac s’hi va a suar la samarreta de valent. Ells mateixos ho saben i per això canten que són “L´energia que tot ho transforma / Som l´alegria, comença un nou dia / Tu i jo en rebel·lia, sentint-nos la vida”.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Albert Garcia, veu
Kel Sangüesa, baix
Pere Mercader, teclat
Maria Astallé, trombó
Unai Eizaguirre, guitarra
Jordi Busquets, bateria 

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar