NOA
Letters To Bach

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

NOA
GUITAR BCN 2019
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2019
VEURE PROGRAMACIÓ
Diumenge, 28 d´abril
21.00 h.
Des de 15 euros
COMPRAR ENTRADES (>>)

La gran cantant israeliana presenta The Best of Noa, un concert en què repassarà les cançons més destacades de la seva carrera i que servirà també de presentació del seu nou treball Letters to Bach. Les seves arrels iemenites, la seva passió per autors com Joni Mitchell, Leonard Cohen o Paul Simon i la seva fructífera col·laboració amb Gil Dor, bregat en els mons de la clàssica, el jazz i el rock, fan de Noa una artista única al món, que a més ha participat activament en diverses iniciatives a favor de la pau al Pròxim Orient. Una gran oportunitat per retrobar-se amb l´autora del celebrat Love medicine (2014), amb l´al·licient inesperat de descobrir com passa la música de Bach pel sedàs de la seva personalitat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noa, veu i percussió.
Gil Dor, guitarra i veus
Gadi Seri, percussió i veus
Or Lubianiker, baix

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar