SALIF KEITA + THE WAILERS

SALIF KEITA + THE WAILERS
57 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
57 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimarts, 30 de juliol
21.30 h
Des de 35€
COMPRAR ENTRADES (>>)

Descendent directe de Sundiata Keita (1190-1255), fundador  de l’Imperi de Mali, Salif Keita és, sense discussions, un dels millors cantants sorgits de l’Àfrica. L’acrediten nombrosos premis, col·laboracions memorables amb Santana, Wayne Shorter o Cesaria Evora i àlbums tan significatius com Mandjou (1978) i Soro (1987). «La veu d’or d’Àfrica», com se l’ha reconegut sovint, celebra 50 anys de carrera amb la gira d’Un Autre Blanc, disc amb el qual clama per als drets de les persones que, com ell, pateixen albinisme, i que en determinats països d’Àfrica, encara ara, són increïblement assassinades en rituals de bruixeria. D’altra banda, The Wailers, eminència absoluta en el món del reggae, mantenen intacte la promesa que li van fer a Bob Marley abans de morir: continuar propagant el seu missatge arreu del món. Amb una formació plena de membres originals capitanejada pel baixista Aston «Family Man» Barrett, els Wailers  -quarta millor banda de la història segons la revista Spin-  desembarquen a l’Espai Port disposats a fer-nos ballar amb One love, No Woman, No Cry i Could you be loved. Mali, Jamaica... Sant Feliu de Guíxols!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Salif Keita, veu
Cisse Abou, seqüències
Aminata Dante, veu i ball
Bah Kouyate, veu i ball
Molobaly Kone, percussió
Djessou Mory Kante, guitarrra
Mamadou Diabate, kora
Oumarou Diarra, bateria
Modibo Sissoko, baix
Mohamed Lamine Soumah, teclats
Adonaide Bohui, teclats

Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar