CHICK COREA & THE SPANISH HEART BAND
GREC Festival de Barcelona

OFERTA CLUB

OFERTA JAZZ

CHICK COREA & THE SPANISH HEART BAND
Diumenge, 28 de juliol
22 h.
COMPRAR ENTRADES (>>)

Chick Corea ha obtingut un estat icònic a la música universal, particularment als dominis del jazz més arriscat i polièdric. El pianista i compositor nord-americà és el quart artista més nominat en la història dels Premis Grammy amb 63 nominacions i 22 victòries, a més de comptar amb diversos Grammys Llatins. Chick torna al GREC Festival de Barcelona amb el seu projecte The Spanish Heart Band, per rememorar una de les seves obres més lloades, My Spanish Heart (1976), amb una formació de luxe que inclou membres il·lustres com, entre d´altres, Niño Josele i Jorge Pardo..

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar