AQUEST CONCERT PERTANY A:
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | BARBARA HENDRICKS
Canta Billie Holiday

ESPECTACLE REALITZAT (2006)

BARBARA HENDRICKS<br><i>Canta Billie Holiday</i>

DATA

Dissabte, 18 de novembre

LLOC

Gran Teatre del Liceu, 22 h.

PREU

20 a 65 €

Soprano de llarga i densa carrera, reconeguda amb tota mena de premis (l?últim, la Creu de Sant Jordi de la Generalitat) tant pel seu art com pel seu ferm suport a causes humanitàries, Barbara Hendricks debuta al Gran Teatre del Liceu no en una òpera de Mozart o en un recital de Mahler o Schubert, sinó amb un sincer homenatge a la figura de la cantant Billie Holiday. Perquè des que el Festival de Montreux la va convidar ja fa anys a interpretar, al costat del trio del pianista Monty Alexander, la música de Duke Ellington, Hendricks s?ha endinsat amb rigor, respecte i swing en un repertori que després la va portar a George Gershwin i ara a Holiday, acompanyada pel quartet del saxofonista suec Magnus Lindgren, una figura de referència del jazz escandinau. Un homenatge d?una gran veu a una de les icones indiscutibles del jazz a través de cançons escrites o fetes seves per la inoblidable intèrpret de Strange fruit.

Barbara Hendricks, voz Magnus Lindgren, saxo, clarinete, flauta Mathias Algotsson, piano Fredrik Jonsson, contrabajo Jonas Holgersson, batería

DOCUMENTS ADJUNTS

CONCERTS RELACIONATS

NOTICIES RELACIONADES

  • 16/05/2006

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS