AQUEST CONCERT PERTANY A:
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008

VEURE PROGRAMACIÓ
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008

TheProject | CONCERTS | ADRIANA CALCANHOTTO

ESPECTACLE REALITZAT (2008)

ADRIANA CALCANHOTTO

DATA

Divendres, 7 de novembre

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21.00 h.

PREU

25 a 54 €

*Club The Project / Amics del Jazz: 50% de descompte Adriana Calcanhotto és, ras i curt, una de les grans revolucions de la música brasilera contemporània. Capaç de barrejar en la seva obra tota la riquesa de la vida musical i poètica del seu país, Calcanhotto debuta al festival per presentar el segon disc d?una trilogia dedicada al mar, Mare , produït per Arto Lindsay i en el qual es poden trobar alguns dels noms més importants de la cultura brasilera dels últims 50 anys: de Dorival Caymmi a Domenico Veloso i Bebel Gilberto passant per Arnaldo Antunes, Marisa Monte i Caetano Veloso. Filla d?un bateria de jazz que va tocar amb Elis Regina i d?una ballarina, Adriana Calcanhotto va créixer en una casa on tant sonaven els discos João Gilberto i Edson Machado com els de Miles Davis, Pink Floyd i Astor Piazzolla, la qual cosa ha de convertir-te per força en algú amb un sentit de la curiositat ben afinat (que fins i tot l?ha portada, per cert i ho diem entre parèntesis, a documentar-se en profunditat per versionar trovadors occitans). En la dècada passada, se la tenia per una filla inquieta de la tradició tropicalista amb afanys de renovació. Avui, però, és un dels símbols inequívocs del Brasil contemporani, un país capaç de refer incansablement els seus increïbles i inesgotables estímuls musicals. Segons el poeta Antonio Cicero, Adriana Calcanhotto, més enllà de totes les etiquetes, ?estimula el més lúcid de la nostra sensibilitat i el més fi de la nostra intel·ligència?. La poesia sol tenir raó.

Adriana Calcanhotto, voz, viola, guitarra, cello y cuica Alberto Continentito, bajo, guitarra, escaleta, voces y berimbau de boca Bruno Medina, teclados Domenico Lancellotti, mpcs , batería, percusión, bajo y guitarra Marcelo Costa, batería y percusión

WEB DE L´ARTISTA

Web

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS