AQUEST CONCERT PERTANY A:
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008

VEURE PROGRAMACIÓ
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008

TheProject | CONCERTS | AVISHAI COHEN EASTERN UNIT

ESPECTACLE REALITZAT (2008)

AVISHAI COHEN EASTERN UNIT

DATA

Divendres, 14 de novembre

LLOC

L´Auditori Sala 2, 21.30 h.

PREU

30 €

El festival de jazz de Barcelona ha estat testimoni en les seves últimes edicions de l?ascens imparable del contrabaixista Avishai Cohen. La carrera barcelonina de qui la revista Down Beat ha titllat de ?visionari de proporcions globals? ha estat fulgurant: primer, com a membre del New Quartet de Chick Corea el 2003, i després en dues actuacions ja al capdavant de les seves formacions, un quartet i després un trio, sempre a l?Auditori. Cohen torna ara a la Sala Oriol Martorell amb el mateix trio amb què va enlluernar fa dos anys, però reforçat amb sis altres músics en un nou projecte titulat Eastern Unit, en el qual Cohen, a més a més del seu contrabaix, incorpora peces vocals (ell mateix canta) i sonoritats inspirades en la fèrtil barreja del seu Israel natal, inclosa la cultura sefardita. Torna Avishai Cohen a Barcelona: un esdeveniment.

Avishai Cohen, bajo y voz Shai Maestro, piano y teclados Itamar Doari, percusión y voz Karen Malka, voz Eyal Heler, guitarra Ilan Salem, flauta Oded Meir, trombón Rea Bar-Ness, percusión y voz

WEB DE L´ARTISTA

Web

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS