AQUEST CONCERT PERTANY A:
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008

VEURE PROGRAMACIÓ
40 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2008

TheProject | CONCERTS | La gran aventura del jazz
LA VELLA DIXIELAND
Concert familiar

ESPECTACLE REALITZAT (2008)

<i>La gran aventura del jazz</I><BR>LA VELLA DIXIELAND<br>Concert familiar

DATA

Dissabte, 15 de novembre

LLOC

L´Auditori, 12.00 h.

PREU

12 ó 6 € (menors de 14 anys)

El públic incondicional de les edicions del futur del festival de jazz de Barcelona trobarà un any més al programa una oportunitat immillorable per començar a entendre què és això tan fascinant que es diu jazz. I uns que poden explicar perfectament quina ha estat la història i l?evolució del jazz són els músics de La Vella Dixieland, que amb 28 anys de trajectòria i més de 1.800 actuacions a tot el món són des de fa temps una institució musical a Catalunya. A l´Auditori, en un dels ja irrenunciables concerts familiars del festival, La Vella Dixieland explicarà per què darrere d´aquesta paraula tan estranya hi ha una música calenta i divertida amb ritmes contagiosos. Un espectacle entretingut i divulgatiu per tota la família que recorre en 50 minuts la història completa del jazz, dels espirituals negres fins a Herbie Hancock passant, és clar, per Duke Ellington, el blues i el ball. Estimulant, ¿no?

Pep Gol, trompeta Pau Casares, clarinete y saxo tenor Xavi Manau, trombón Benoit Poinsot, saxo alto Gerard Nieto, piano, guitarra y tuba Josemi Moraleda, contrabajo Josep Martí, batería Marian Barahona, voz

WEB DE L´ARTISTA

Web

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS