AQUEST CONCERT PERTANY A:
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | JOAN MONNÉ NOU NONET

ESPECTACLE REALITZAT (2006)

JOAN MONNÉ NOU NONET

DATA

Dimarts, 7 de novembre

LLOC

L´Auditori. Sala de Cambra, 21:00 h.

PREU

15 €

La primavera del 2005, Joan Monné va començar els assajos del que s?hauria de convertir en una de les aventures més fecundes de l?últim jazz català. Havia nascut el Nou Nonet, un grup en què el pianista i compositor donava ales a una nova generació de músics que ell havia conegut gràcies a la seva feina com a professor al Taller de Músics i l?Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc). Mesos després vindria el disc, produït per la molt activa associació Contrabaix, i una sèrie de concerts per tot Catalunya gràcies al circuit Ressons. Ara, el Nou Nonet culmina la feina feta i les ambicions posades amb un concert molt especial, el que inaugura la nova Sala de Cambra de l?Auditori de Barcelona pel jazz. El futur és present, i té (¡escolteu el disc!) molt bona pinta.

Joan Monné, piano Sílvia Pérez Cruz, voz Julián Sánchez, trompeta y fiscorno Pablo Arias, saxo alto Santi De La Rubia, saxo tenor Víctor Correa, trombón Alfred Artigas, guitarra Bori Albero, contrabajo Juanma Nieto, batería

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS