AQUEST CONCERT PERTANY A:
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
38 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | CHANO DOMÍNGUEZ NEW FLAMENCO SOUND

ESPECTACLE REALITZAT (2006)

CHANO DOMÍNGUEZ NEW FLAMENCO SOUND

DATA

Divendres, 10 de novembre

LLOC

Palau de la Música, 21:00 h.

PREU

18 a 38 €

Una de les grans revolucions del jazz hispànic i europeu arriba des de la falda del Montseny. És New Flamenco Sound, l?últim treball del pianista gadità Chano Domínguez, instal·lat a Catalunya des de fa anys. Una aventura per a la qual Chano ha reclutat un equip de músics de dues generacions, disposats tots ells a deixar empremta amb un dels productes més arriscats que ha donat mai el jazz hispànic. Des de la música medieval d?Alfons X fins a Wayne Shorter i Miles Davis, New Flamenco Sound proposa una altra manera d?encarar les relacions entre el flamenc i el jazz, lluny dels tòpics i de les idees rebudes. Un espectacle total que en directe arrasa. Chano en autèntic punt de glòria.

Chano Domínguez, piano Marc Miralta, batería Mario Rossy, contrabajo Blas Córdoba, Kejio, cantaor Tomás Moreno, Tomasito. baile Roger Soler, percusión Diego Urcola, trompeta Llibert Fortuny, saxo alto y efectos de sonido Marina Albero, teclados, salterio y vibráfono Jordi Bonell, guitarra

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS