AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2010

VEURE PROGRAMACIÓ
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2010

TheProject | CONCERTS | ANTONIO CANALES
& AMADOR ROJAS
Mano a mano

ESPECTACLE REALITZAT (2010)

ANTONIO CANALES<br>& AMADOR ROJAS<br><i>Mano a mano</i>

DATA

Dissabte, 13 de març

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21.00 h.

PREU

24 a 48 €

Per més que el seu impulsiu geni li hagi pogut de vegades jugar dolentes passades amb algun company de professió, Antonio Canales sempre ha donat suport als nous valors del ball com si de la seva pròpia família es tractés. Com en el seu moment amb Sara Baras o Juan de Juan, Canales dóna ara l´alternativa a Amador Rojas. Al més pur estil torer. Mano a mano, taló amb taló, mestre i jove revelació ballaran junts acompanyats per sis músics en un duel artístic que promet fer saltar espurnes del sòl del Palau. De formació autodidacta, Amador Rojas va fer gala d´un precoç temperament a l´iniciar-se en la companyia de Salvador Távora i recentment ha enlluernat amb la seva encarnació de la pintora Frida Kahlo, en l´aclamada obra Kahlo Caló. Bailaores: Antonio Canales Amador Rojas Músics: Jesús del Rosario, guitarra Nino Jiménez, guitarra Miguel de la Tolea, cantaor Antonio Rubio, cantaor Lucky Losada, percussió Eloy Heredia, flauta Coreografia: Antonio Canales i Amador Rojas Música: Jesús del Rosario Idea i guió: Lucho Ferruzzo Disseny llums i escena: Juan Carlos Osuna

WEB DE L´ARTISTA

MySpace

NOTICIES RELACIONADES

  • 09/03/2010

    DE CAJÓN! MASTER CLASS: AMADOR ROJAS

    Després del seu pas pel Palau de la Música al costat del gran Antonio Canales, el bailaor Amador Rojas oferirà una Master Class el diumenge 14 de març.

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS